اگر قصد دارید روشویی خود را تعویض کنید بهتر است با انواع و تفاوتهای بین آنها آشنا شوید. در این صورت میتوانید تصمیم بهتری بگیرید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در ای مقاله قصد داریم درمورد تفاوت روشویی کابینت دار و سرامیکی صحبت کنیم. دلیل انتخاب این دو مدل روشویی آن است که از دیگر مدل های روشویی کاربرد بیشتری دارند. باری، مهمترین فرایند در خرید کابینت روشویی، نحوه انتخاب گزینههای موجود است. هر چه بیشتر در مورد این محصولات بدانید میتوانید انتخاب بهتری داشته باشید. روشوییهای سرویس بهداشتی با متریالهای مختلف، رنگ بندی متعدد، سایزهای گوناگون تولید میشوند. این مدل روشویی ها در فروشگاه بازارک به صورت سفارشی ساخته میشوند. روشویی کابینتی دارای یک سینک و کابینت هستند.
اما در ساخت روشویی سرامیک فرایند تولید متفاوت است؛ برای تولید روشویی سرامیک فقط خود سینک روشویی با بهترین متریال از سرامیک و گاها شلف هایی در کنار آن تولید میشوند. مهمترین تفاوت این دو مدل روشویی تفاوت در نحوه ساخت آنها است. اما در این مقاله قصد داریم به تفاوتهای دیگر آنها بیشتر بپردازیم.
آشنایی با روشویی کابینتی
با توجه به تعریفی که قبلتر گفته شد؛ روشوییهای کابینتی در محیطهایی نظیر سرویس بهداشتی و حمام نصب میشوند. این روشویی دارای کمد هستند به همین دلیل به آنها روشویی کابینتی میگویند. وجود کشو و کمد در این محصولات سبب شده تا بتوانید وسایل خود نظیر لوازم بهداشتی را درون آن قرار دهید. روشویی کابینتی در مدلهای مختلفی نظیر پایهدار، بدون پایه و دیواری و… وجود دارند. کابینت این مدل روشوییها، مستطیل شکل هستند که به دیوار متصل میشوند یا به واسطه پایه روی زمین قرار میگیرند و دارای فضای نسبتا بزرگی هستند که برای نگهداری وسایل استفاده میشوند. همچنین در کابینت این روشویی محفظهای برای پوشاندن لولههای لوله کشی وجود دارد.
مزایا مدلهای مختلف روشویی کابینتدار
تا این قسمت از مقاله در مورد روشویی کابینتدار و انواع آن صحبت کردیم. اما برای آشنایی بیشتر باید با مزیتهای این روشویی بیشتر آشنا شوید تا اطلاعات کاملتری را کسب کنید. در ادامه به برخی از این ویژگیهای میپردازیم. این مزیتها شامل:
-
مزایا روشویی کابینت دار پایهدار
روشویی کابینتدار پایهدار یکی از پرفروش ترین انواع روشویی است که به واسطه داشتن پایه نصب راحتتری دارد. این روشویی ها دارای رنگ بندی جذابی هستند و در اندازههای گوناگون تولید شدهاند به همین دلیل در سرویس بهداشتیهای کوچک و بزرگ کاربرد بالایی دارند. روشویی پایهدار را میتوانید در گوشه سرویس بهداشتی نصب کنید. پایههای تعبیه شده در این روشوییها باید کیفیت لازم را داشته باشد تا در برابر رطوبت فرسوده نشود. روشویی با متریالهای مختلفی نظیر پی وی سی تولید میشود.
-
مزایا روشویی کابینتی دیواری
روشویی دیواری یکی دیگر از روشوییهای پرکاربرد در سرویس های بهداشتی است. این محصولات برخلاف مدل پایهدار بر روی دیوار نصب میشوند. این کابینت ساده دارای محفظهای نسبتا بزرگ برای نگهداری وسایل بهداشتی و سایر لوازم حمام و سرویس بهداشتی است. مهمترین مزیت این مدل روشویی بیپایه بودن آن است زیرا نیازی به نصب پایه ندارند.
آشنایی بیشتر با روشویی سرامیکی
همانطور که از مدل این روشویی پیداست برای ساخت روشویی سرامیکی از سرامیک استفاده میکنند. این نوع روشویی نیز در مدلها و اندازههای گوناگون به همراه شلف تولید می شوند. سرامیک مقاومت بسیار بالایی دارد بنابراین این روشویی نسبت به روشوییهای دیگر دارای کیفیت بالاتر هستند. اگر به دنبال روشویی هستید که عمر بالایی داشته باشد بهتر است این گزینه را انتخاب کنید.
روشویی سرامیکی چه مزایایی دارد؟
روشویی سرامیک مزایای زیادی دارند. برای مثال این روشوییها به دلیل داشتن جنس سرامیک برای نگهداری و تمیزکاری آسان هستند. تنها با استفاده از مایع شوینده میتوانید تمام لکهها و آلودگیهای روی آن را پاک کنید. از طرف دیگر ماندگاری بسیار بالایی دارند و میتوانند تا سالهای سال با گارانتی و ضمانت کار کنند. روشویی سرامیکی در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد به همین دلیل برای محیط مرطوبی مثال سرویس بهداشتی و حمام مناسب هستند. این تجهیزات دارای تنوع زیادی در طرح هستند و برای هر نوع سبک و دکوراسیونی کاربردی میباشند.
تفاوت روشویی کابینت دار و سرامیکی
حال که با روشویی کابینتی و سرامیکی و انواع آنها و مزیت های این دو روشویی آشنا شدیم در ادامه به تفاوت روشویی کابینت دار و سرامیکی می پردازیم. در ابتدای مقاله به مهمترین تفاوت آنها اشاره کردیم. اما تفاوتهای دیگر آنها شامل موارد زیر است.
-
از لحاظ نصب
تفاوت روشویی کابینت دار و سرامیکی در نحوه نصب آنها است. نصب روشویی سرامیک معمولا روی دیوار است که ابزارهای محکمی نصب می شوند اما روشویی کابینتی بسته به نوع آن (روشویی کابینتی pvc، روشویی کابینتی بدون پایه، روشویی کابینتی کوچک) نحوه نصب متفاوتی دارند. برای اطلاع از نحوه نصب این مدل روشویی میتوانید به مقاله نصب روشویی کابینتی مراجعه کنید.
-
از لحاظ وزن
تفاوت دیگر این دو مدل روشویی در وزن آنها است. مشخصا روشویی مدل سرامیک به دلیل استفاده از سنگ سرامیک وزن سنگینتری نسبت به روشویی کابینتی دارند. اما میتوان این را در نظر گرفت که بعضی از مدلهای روشویی کابینتی به دلیل وزن کابینت ممکن است نسبت به روشویی سرامیکی سنگینتر باشند. اما به طور کلی روشویی سرامیکی از کابینتی وزن سنگی تری دارند.
-
تفاوت در کاربرد
مهمترین تفاوت روشویی کابینت دار و سرامیکی در کاربرد آنها است. به این منظور که روشویی کابینتی به دلیل داشتن کابینت کاربرد بیشتری نسبت به سرامیکی دارند. کمد و کشوهایی که در روشویی کابینت دار طراحی شده، برای جمع آوری وسایل مورد نیاز مورد استفاده قرار میگیرند. که این گزینه را در روشویی سرامیکی نیست. اما باید ذکر کرد که بغضی از مدلهای روشویی سرامیکی دارای شلف هستند که میتوان تعدادی وسیله روی ان قرار داد.
-
از لحاظ مدل سنگ روشویی
منظور از مدل سنگ، مواد سازنده آن است. همانطور که مشخص است برای ساخت روشویی کابینتی متریالی که برای خود روشویی آن استفاده میشود مانند روشویی سرامیک است اما در رنگ و طرح سرامیک آنها تفاوت وجود دارد. طرح کلی روشویی کابینتدار به رنگ سفید تک رنگ و ساده است اما برای روشویی سرامیکی معمولا در مدلهای طرحدار تولید میشوند.
روشویی از کجا بخریم؟
اگر به دنبال خرید روشویی هستید برای مشاهده تنوع موجود می توانید از بستر اینترنت کمک بگیرید. راه های مختلفی برای خرید روشویی کابینتی وجود دارد. امروزه در عرصه آنلاین می توانید انواع تجهیزات مورد نیاز خود را خریداری کنید. به طور کلی برای خرید روشویی بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که این محصولات را همراه با گارانتی و خدمات پس از فروش عرضه کنند. امروزه خرده فروشان و عمده فروشان زیادی در این زمینه فعالیت می کنند که یکی از این فروشگاه ها بازارک می باشد. بازارک مرجع و تولید کننده انواع روشویی است. برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه سایت مراحعه کنید یا با مشاوران ما تماس بگیرید.
جمع بندی
در این مطلب در مورد روشویی کابینتی و سرامیکی انواع آن بحث کردیم. مورد دیگری که به آن پردازیم تنوع روشوییها و متریال ساخت آن بود. به طو رکلی تفاوت روشویی کابینت دار و سرامیکی را میتوان به به چند مورد کلی تقسیم کرد، که از لحاظ جنس، وزن، کاربرد و شیوه نصب با یکدیگر تفاوت دارند. روشوییهای کابینتی و سرامیکی به واسطه برخورداری از طرح و رنگ بندی مختلف برای انواع سبک دکوراسیون سرویس بهداشتی مناسب هستند. علاوه بر این دارای اندازههای گوناگون میباشند به همین جهت میتوانند در سرویسهای بهداشتی کوچک و بزرگ استفاده شوند.